MERSİN / MUT - Hamam Karatahta İlkokulu

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıldönümünü rahmet şükran ve minnetle andık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyet Bayramımızı, Cumhuriyetimizin 100. Yılında yüzüncü yıla yakışır bir programla coşkuyla kutladık.

Programda emeği geçen herkese teşekkürler.

Eyl

Yeni eğitim-öğretim yılı için planlanan çalışmalar görüşüldü.Motivasyonu artırma ve daha güzel çalışmalar ortaya çıkarma amaçlı "Kahvaltı Etkinliği" düzenlendi.

Nis

23 Nisan sabahı ilkokul ve ortaokul öğrenci, öğretmen ve velilerimiz, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak üzere bir araya geldiler.

Kas

2021 Öğretmenler arası Futbol turnuvasında ikinci olan takımımızı tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 83. yıldönümünde okulumuzda anıldı

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından kutlandı.

Mrt

Okulumuz Hijyen Şartlarına Uygun Olarak Açıldı.

Ock

MEB ve Yeşilay işbirliği ile Türkiye çapında 81 ilde gerçekleştirdiğimiz "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışmasının bu yıl 11'inci düzenlenecektir.

Ara

Okulumuzda canlı dersler esnasında Diyabet, Obezite, Çölyak, Beslenme, Okul Sütü ve Fiziksel Aktivite ile ilgili Bilgilendirme Çalışmaları yapıldı.