MERSİN / MUT - Hamam Karatahta İlkokulu

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Birinci Dönem Okul Aile Birliği Toplantısı Yapıldı.

Okulumuzun bahçesinde gerçekleştirilen toplantıya, okul aile birliği üyeleri, okul idarecileri ve çok sayıda veli katıldı. Toplantıda, pandemi kuralları, okul kıyafetleri, öğrenci devamsızlıkları, okul masrafları, geçmiş yılların harcamaları ve okulun halihazırdaki eksiklikleri ele alındı. Ardından öğrencilerimizin velileriyle, bilinçlenmeleri için öğretmenlerimiz tarafından özel olarak görüşmeler gerçekleştirmiştir.

Toplantıda gerçekleştirilen oylama sonucu yönetim ve denetleme kurulunun devam etmesi oy birliğiyle kabul edilmiştir.

Toplantıya katılan velilerimize duyarlılıklarından ötürü teşekkürerimizi sunarız.

Yayın: 11.11.2021 - Güncelleme: 11.11.2021 22:17 - Görüntülenme: 261